perjantai 1. toukokuuta 2015

Kultamitali-kahvit

Pojan säbäjoukkue voitti viime viikonloppuna etelä-Suomen haastajasarjan finaalissa kultaa! Ja peli olikin todellinen trilleri. Vastustaja teki ensimmäisen maalin ja Jesse tasoitti 1-1:een. Kolmanteen erään lähdettiin tuosta tilanteesta. Vastustaja rankaisi nopeasti ja äkkiä oltiin tilanteessa 1-3.
Siinä vaiheessa toinen poikani kannustusjoukoissa totesi, että no niin nyt ne hävii... Onneksi säbässä voi tapahtua paljonkin yhden minuutin aikana. Ja niin tapahtuikin. Ensin teimme maalin tilanteeseen 2-3 ja viimeisten sekunttien aikana ennen päätössummerin soittoa, valmentajat ottivat maalivahtimme pois ja pelasimme 6:lla kenttäpelaajalla. Tasoitus tuli ruotsalaisten hannuhanhien-tapaan. Todellinen peliaika päättyi siis 3-3.
Jatkoajalla ei päätöstä syntynyt, rankkarikisassa kulta ratkesi ja peli päättyi 5-4 voittoomme!

Ihan mahtava peli, pojat niin ansaitsivat voittonsa ja me vanhemmat sisaruksineen muodostimme kunnon kannustusjoukon. Ääntä ei säästelty.
Mitalikahvit oli siis nautittava perheen kesken. Kakku oli melkoinen pikaversio, mutta ah-niin hyvä kunnon kermakakku.