tiistai 12. maaliskuuta 2013

Banaanipassionhedelmä-kakku


Banaanipassionhedelmä-kakku

125g pehmeää voita
200g sokeria
3 kananmunaa
2tl vanilja-aromia
150g vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl banaanijogurttia
2 banaania soseutettuna

kuorrute:
300g tomusokeria
125g voita
3 ison passionhedelmän hedelmälihat

Vatkaa voi, sokeri ja vanilja-aromi kuohkeaksi. Lisää kananmunat, jauhot, jogurtti ja banaanisose. Kaada voideltuun vuokaan, halk. noin 24cm ja paista 170 asteessa noin 40-45 minuuttia.
Anna kakun jäähtyä.
Puolita passionhedelmät ja siivilöi niiden hedelmäliha teräslankasiivilän läpi. Vatkaa tomusokeri, voi ja hedelmäliha kermaiseksi seokseksi. Kuorruta kakku seoksella ja koristele muutamalla passionhedelmän siemenellä.
 


 
Ihastuin kauniisiin kulhoihin eräässä sisustuskaupassa ja pakkohan ne oli saada omaa keittiötä ja leivontahetkiä ilahduttamaan.


Haimme parisen viikkoa sitten koivunoksia maljakkoon sisälle ja nyt niissä komeilee kauniit pikkulehdet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti